MARSIS NEWSROOM

Просте, миттєве рішення для випусків новин

Marsis NewsRoom - це нова високопродуктивна комп'ютерна система нового покоління, призначена для керування сучасним складним процесом створення новин.
Marsis забезпечує організацію спільніих розмов з різних студій, поширення новин та керування даними соціальних медіа. Повний контроль над Rundowns, CG елементами, Суфлерами і всіма іншими платформами.

Головна > Продукти  > Marsis Newsroom

High End комп'ютерна система для Newsroom

Marsis News - це гнучка і проста у використанні комп'ютерна система новин. Архітектура з резервуванням, повністю пободувана на веб-інтерфейсі   забезпечує високу доступність для критично важливих 24/7 новинних операцій. Інтеграція з міжнародними інформаційними агентствами та платформами соціальних медіа для збору новин. Новини Marsis підходять для великих або малих телеканалів і мереж новин. Система Multi-Language та Multi-Location доступна з будь-якої точки світу і в будь-який час.

Призначений для  новинних систем в режимі 24/7
Зручний інтерфейс користувача

Marsis News має надзвичайно простий користувальницький інтерфейс, який надає всю інформацію в унікальному дизайні. Всі соціальні та інформаційні дані з гарячими новинами від провідних новинних агентств та створення текстів на головній сторінці дозволяють швидко оформлювати новину.

Багатомовність - для багатьох країн

Marsis News має підтримку для багатьох мов, що дуже зручно для редакторів, щоб вони могли зосередитися на розповіді історії. Журналісти з місця подій або з віддалених офісів можуть безпосередньо входити в систему через Інтернет і писати всі тексти сценаріїв, текстів, графіку, вони навіть   можуть завантажувати свої відео сюжети для новин.

Detailed History and Logs

Gelişmiş loglama sayesinde her bir haberin üzerinde yapılan her türlü değişiklik adım adım görülebilir. İlgili haberin herhagi bir yazısında ya da medyasında, kj'sinde yapılan değişiklikler bu özellik sayesinde adım adım görüntülenebilir.

Haber geçmişinn tutulmasının yanı sıra her bir kullanıcının sistem üzerindeki her bir işlemi de kayıt altında tutulmaktadır.

Entegrasyon

Marsis News bir çok uluslararası ve lokal haber ajansları ile entegre çalışmaktadır. Türkiye'de DHA, IHA vb. Yurtdışında  Reuters, Associated Press vb. ajanslar ile entegre bir biçimde çalışmaktadır. Marsis Newsroom ayrıca, Marsis Playout, Marsis CG, Marsis MAM gibi diğer marsis ürünlerinin yanısıra diğer markaların ürünleri ile kolayca entegre edilebilmektedir. Özellikle MOS arayüzü desteği ile piyasadaki herhangi bir Playout, KJ ve Prompter cihazı ile anında entegre olabilir.

Anlık Karakter Jeneratörü Kontrolü

Marsis Newsroom sistemine entegre olan herhangi bir karakter jeneratörü, Marsis Newsroom üzerinden kontrol edilebilir. Haber girişi yapan kullanıcılar için özel dizayn edilmiş bu arayüz sayesinde hızlı bir biçimde son dakika, Pano vb. KJ'ler girilebilir ve anında yayına gönderilebilir. Yayına gönderilen her bir KJ içeriği de ayrıca loglanmaktadır.

ÖZELLİKLER

Çoklu dil desteği sayesinde her bir kullanıcı dilediği dil ile arayüze erişebilir.

Çoklu Dil Desteği

MOS protokolü destekleyen bütün prompter cihazları ile entegre çalışır.

Prompter MOS Desteği

Editörlerin yaptıkları her bir değişiklik haber bazında tutulur. Kim? Ne zaman? Ne değişiklik yapmış? Anında görünebilir.

Geçmiş Kayıtların Tutulması

Web tabanlı yapısı ile kullanıcılar sisteme her yerden ulaşabilirler

Çoklu Lokasyon

Editörler çok hızlı bir şekilde haber oluşturabilirler.

Hızlı Haber Oluşturma

Sistem yöneticisi, kullanıcıların sistem içerisinde yaptığı her işlemi görebilir.

Kullanıcı Logları

Profesyonel habercilerin istekleri doğrultusunda geliştirilmiş kullanıcı arayüzü

Kullanıcı Dostu Arayüz

Yayın listeleri ve bültenler Marsis Newsroom üzerinden oluşturulur ve yönetilebilir.

Esnek Yayın Listesi

Marsis Newsroom sistemindeki her modül ayrı ayrı yedekli çalışabilir. Veritabanı vb.

Yedeklilik

Avmeda ürünleri ve diğer farklı markalar ile entegre çalışır.

Entegrasyon

Facebook, Twitter gibi popüler sosyal medya ağlarıyla entegre çalışabilir.

Sosyal Medya Entegrasyonu

Müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirmeler yapılmasına olanak sağlar.

Özelleştirilebilir

snews , anews newsroom

Octopus Newsroom Computer System

inews

ap newsroom

newscaster

etere newsroom

dalet newsroom

ross newsroom

KULLANIM ALANLARI

Marsis Newsroom özellikle haber kanalları için dizayn edilmiştir. Diğer Avmeda ürünlerinin yanı sıra farklı markaların ürünleri ile de entegre çalışmaktadır.

HABER KANALLARI

Üniversitelerin medya ve habercilik bölümlerinin yanı sıra kapalı devre yayın yaptıkları kanallarında haber otomasyonu olarak kullanılmaktadır.

UNİVERSİTE KANALLARI

Ulusal TV Kanallarının ana haber veya ara haber bültenlerinin yönetilmesi için uygun bir yapıdadır.

ULUSAL TV KANALLARI

Spor kanallarının, spor haberlerini oluşturma ve yönetmelerinde efektif olarak kullanılabilir.

SPOR KANALLARI

Marsis Newsroom haber kanallarının yanısıra haber ajanslarının haber oluşturma ve dağıtımı için de uygun bir haber otomasyon yazılımıdır.

HABER AJANSLARI

Haber kanallarının yanı sıra, haber sitelerinin haber yönetimi ve akışını düzenlemek için kullanılabilir.

NEWS WEBSITE

© Avmeda LLC, 2019. Bütün hakları saklıdır.

• Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle